mathildalinde.blogg.se

Hej! Jag heter Mathilda och är snart 13år. Här skriver om min vardag och min häst Jalle❤️ Jag tycker även om att fota och att träna.

Söndag 24/7 2016

Publicerad 2016-07-24 23:58:28 i Allmänt,

Hej igen:) va ett tag sen men i måndags så åkte vi till skärgårn och gjorde massa kul grejer så har inte hunnit blogga. Det va vi och grannarna som åkte först till lite öar och sen till sommarstugan. Vi va på smögen, liseberg och ullared så är helt slut nu hahah😂 Idag vakna jag klockan elva typ eller aa vakna vid sju och somna om. Så skönt och vakna vid elva på ett sätt men ändå så känns det typ som man sover bort dan typ haha. Sen drog jag till stallet och fika med nåra där. Men va så sjuuuuuukt varmt så red inte då. Red senare på kvällen men det va inte så mycket svalare då. Jalle va helt svettig stackarn:(( men han va fin ändå❤️❤️ Han har verkligen blivit mammagris nu. När man släpper ut han så kan han stå kvar och mysa tills man går från hagen❤️❤️
Kommer nog blogga rätt mycket i veckan då jag ska rida mycket och Maja ska troligen fota mig och Jalle😏 Så kommer säkert skriva lite om ridpass och sååånt.

Tjejkväll och kommården??

Publicerad 2016-07-13 21:00:04 i Allmänt,

I måndags kom Frida Hille och Tilda och grilla och myste. Dom sov över till tisdag❤️ Vi spela krocket och satt på balkongen o åt chips haha😍😍👌🏽
På tisdagen sen när dom hade åkt så hjälpte jag Amanda att flytta. Efter det drog vi till stallet och red Jalle. 
Idag va vi på kolmården. Min mobil va urladdad så blev inte jättemycket bilder men lägger upp dom ja tog.


Tankar, utveckling, planer....

Publicerad 2016-07-10 15:00:30 i Allmänt,

Igår när jag red Jalle så tänkte jag på hur jag red för ett tag sen. Om Jalle elt plötsligt tog upp huvudet eller trängde innåt, tryckte jag bara på honom och tyckte han gjorde fel. Men nu när han har gjort så har jag tänkt typ "vad gjorde jag som va fel?" Gjör en volt och försöker till exempel va mjukare i handen eler nåt liknande. 
Jag försöker att liksom göra om och göra rätt. Försöker att tänka "vad gjorde JAG fel" och inte tänka att det är Jalle som gör fel. Tror att det är rätt viktigt att inte "skylla ifrån sig" på hästen. 
Börja också tänka på hur vår träning ska se ut och hur vi ska träna för senare tävling osv. Nu ska jag rida väldigt mycket dressyr och träna kondition och styrka. 
Är faktiskt lite tävlingssugen vilket jag inte har vart så mycket förut då jag alltid har vart så nervös vid tävlingar.
Men såklart så blir det ändå lite lufs i skogen då jag tänkte rida ut lååååångt nästa vecka. Tänkte också fräsa lite runt ovalen haha😜😜


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela