mathildalinde.blogg.se

Hej! Jag heter Mathilda och är snart 13år. Här skriver om min vardag och min häst Jalle❤️ Jag tycker även om att fota och att träna.

Söndag 24/7 2016

Publicerad 2016-07-24 23:58:28 i Allmänt,

Hej igen:) va ett tag sen men i måndags så åkte vi till skärgårn och gjorde massa kul grejer så har inte hunnit blogga. Det va vi och grannarna som åkte först till lite öar och sen till sommarstugan. Vi va på smögen, liseberg och ullared så är helt slut nu hahah😂 Idag vakna jag klockan elva typ eller aa vakna vid sju och somna om. Så skönt och vakna vid elva på ett sätt men ändå så känns det typ som man sover bort dan typ haha. Sen drog jag till stallet och fika med nåra där. Men va så sjuuuuuukt varmt så red inte då. Red senare på kvällen men det va inte så mycket svalare då. Jalle va helt svettig stackarn:(( men han va fin ändå❤️❤️ Han har verkligen blivit mammagris nu. När man släpper ut han så kan han stå kvar och mysa tills man går från hagen❤️❤️
Kommer nog blogga rätt mycket i veckan då jag ska rida mycket och Maja ska troligen fota mig och Jalle😏 Så kommer säkert skriva lite om ridpass och sååånt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela